top of page

HET NIEUWSTE MERK E-SCOOTERS UIT DUITSLAND

KWALITEIT IN ELK 

OPZICHT

Duitse kwaliteit in Nederland. We durven rustig te zeggen dat onze scooters state of the art technieken bezitten en van al het nodige comfort voorzien zijn en zelfs nog daar voorbij.

Dit is iets wel elke fabrikant over zijn producten zou zeggen dus lees hieronder hoe wij dit waarmaken. 

AKOESTISCHE VOERTUIGPOSITIE-BEPALING

Ben je vergeten waar je je e-scooter hebt geparkeerd in de stress of in de drukte? Maak je geen zorgen, want dankzij de akoestische positieherkenning van het voertuig, die door de sleutel wordt geregeld, vind je je elektrische scooter in een mum van tijd weer terug. Druk op de knop op de sleutel en je e-scooter maakt een geluidstoon.

Acoustic vehicle position detection

DRAAGBARE LITHIUM-IONBATTERIJ MET HOGE PRESTATIES

We hebben hoogwaardige lithium-ion-accu's in onze elektrische scooters ingebouwd. In tegenstelling tot loodaccu's kenmerken deze zich door een groter bereik en een langere levensduur. De korte oplaadtijd duurt slechts enkele uren. De draagbare accu's kunnen eenvoudig uit de elektrische scooter worden gehaald en thuis of op je werk worden opgeladen.

PORTABLE HIGH PERFORMANCE LITHIUM-ION BATTERY

WIELNAAFMOTOR VAN BOSCH

De elektrische wielnaafmotor van Bosch genereert geen CO2-uitstoot. De motor is zeer efficiënt, vrij van onderhoud en biedt vanaf de start het volledige vermogen.

WHEEL HUB MOTOR BY BOSCH

BLUETOOTH-LUIDSPREKERS

Dankzij de ingebouwde, hoogwaardige Bluetooth-speaker kun je zelfs tijdens het rijden altijd naar jouw favoriete muziek luisteren. Je hoeft geen koptelefoon te gebruiken wat gevaar op kan leveren in het verkeer.

BLUETOOTH LOUDSPEAKERS

ECO-MODE

Voor zuinig en bijzonder milieubewust rijden kun je jouw

e-scooter in de ECO-modus zetten. De SPORT- modus is beschikbaar voor sportief rijden.

ECO-MODE

SLEUTELLOOS STARTSYSTEEM

In onze elektrische scooters hebben we het Wireless Key System geïnstalleerd. Dankzij dit sleutelloze startsysteem kun je jouw elektrische scooter zonder vertraging starten. Het inbrengen van de sleutel is niet nodig.

Bovendien is de sleutel verbonden met andere functies van de elektrische scooter, zoals het alarmsysteem en de zoekfunctie van de elektrische scooter kunnen worden geactiveerd.

KEYLESS START SYSTEM

LCD DISPLAY

Ons LCD-display geeft een overzicht van alle belangrijke functies - zodat je tijdens het rijden alles in één oogopslag kunt zien. Naast de huidige snelheid en vele andere functies wordt ook het laadniveau van de accu weergegeven, zodat je altijd op tijd weet wanneer de elektrische scooter moet worden opgeladen.

LCD DISPLAY

USB-POORT VOOR HET OPLADEN VAN MOBIELE TELEFOONS

Onze elektrische scooters zijn uitgerust met een moderne USB-oplaadpoort. Zo kun je jouw mobiele apparaten, zoals mobiele telefoon of tablet, tijdens het rijden opladen. Zo kom je nooit op je werk of afspraak met een lege telefoonbatterij.

USB PORT FOR CELL PHONE CHARGING

BUITENTEMPERATUURWEERGAVE

Met de buitentemperatuur weergave kun je de temperatuur in één oogopslag zien op jouw elektrische scooter.

OUTSIDE TEMPERATURE DISPLAY

STUURBEDIENING

Bedien de radio, de muziek en het navigatiesysteem gemakkelijk via de bedieningselementen op de stuurhendel van jouw elektrische scooter.

HANDLEBAR OPERATION

OPVOUWBARE VOETSTEUN

Al onze elektrische scooters zijn uitgerust met een extra opvouwbare voetsteun voor de passagier.

FOLDABLE FOOTREST

AANLOOPBEVEILIGING

Wanneer de voetsteun wordt uitgeklapt, worden alle functies van de scooterelektronica uitgeschakeld, waardoor de elektrische scooter niet per ongeluk kan wegrijden.

START-UP SECURITY

LED SPOTLIGHT

De geïnstalleerde spots bestaan uit zeer energiezuinige en krachtige LED-verlichtingssystemen. Deze hebben extreem weinig stroom nodig om het bereik van de elektrische scooter niet noemenswaardig te beperken.

Bovendien zorgen ze voor een optimaal zicht, zodat anticiperend rijden te allen tijde mogelijk is en je op elk moment van de dag veilig uw bestemming kunt bereiken.

LED SPOTLIGHT

HYDRAULISCHE SCHIJFREMMEN

In onze elektrische scooters zijn hoogwaardige hydraulische schijfremmen geïnstalleerd. Dit type rem biedt een verbeterde controleerbaarheid, remkracht en een extreem hoge betrouwbaarheid. De remweg is natuurlijk ook korter, zodat je je ook op dit punt absoluut veilig kunt voelen.

HYDRAULIC DISK BRAKES

ALARM SYSTEEM

Al onze TiSTO scooters zijn uitgerust met een speciaal ontwikkeld akoestisch alarmsysteem. Als er een poging wordt gedaan om de scooter zonder toestemming te gebruiken, klinkt er een alarmsignaal, dat de aandacht trekt en elke dief onmiddellijk afschrikt. Dit betekent dat je elektrische scooter overal en altijd veilig is en dat jij zonder zorgen je werk kunt doen.

ALARM SYSTEM

INVESTEER IN DE TOEKOMST

TiSTO gelooft in een groenere toekomst, vrij van vervuiling en broeikasgassen. Daarom zetten wij ons in om de revolutie in de elektrische mobiliteit verder te ontwikkelen en te versnellen! 

Wij hebben de perfecte lijn van elektrische scooters samengesteld die al onze klanten betrouwbaarheid, efficiëntie en natuurlijk een vlekkeloze manier van transport biedt!

Elke E-scooter, die we zorgvuldig produceren is door ons team onderzocht en daarna goedgekeurd.

TiSTO e-scooters zijn uitgerust met "state of the art" technologie en bieden u vele moderne functies. Het team staat altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op!

IMG_0626.jpg
bottom of page