top of page

INVEST IN YOUR FUTuRE

Wereldwijd zijn we getuige van een grote verschuiving in de mobiliteit van de mens.

Tot voor kort werden nagenoeg alle voertuigen aangedreven door fossiele brandstoffen. Nu zien wij steeds vaker dat de mensen kiezen voor stroom als brandstof. Stadscentra maken meer plannen om voertuigen, die door fossiele brandstoffen worden aangedreven, uit hun binnenstad te weren. Vanaf 1 januari 2025 is het zelfs niet meer toegestaan om nieuwe benzine scooters in Nederland te verkopen. Door deze ontwikkelingen moet de scooterbranche zich snel aanpassen aan de nieuwe situatie.

GO GREEN GO TISTO

Het merk TiSTO is opgericht om iedereen te voorzien van milieuvriendelijke en intelligente elektrische scooters van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

 

“Om alternatieve mobiliteitsconcepten een stap voorwaarts te laten maken, moet iedereen in de toekomst de kans krijgen om deze technologie met eigen middelen te verwerven” zegt Timo Wehrle oprichter van het merk TiSTO.

Mede door zijn jarenlange ervaring in leidende posities bij Mercedes, Volkswagen en BMW, herkent hij kwaliteit als geen ander. Het moge dan ook geen verrassing zijn dat TiSTO e-scooters hogere kwaliteitseisen stelt dan gebruikelijk aan zijn product

 

TiSTO wil elektrisch rijden voor iedereen mogelijk maken. De ontwikkeling van e-scooters gaat in een razend snel tempo. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van hoogwaardig kwalitatieve elektrische scooters tegen betaalbare prijzen.

 

IMG_0626.jpg
FOTOR.jpeg

OVER ONS

Tisto Nederland B.V. wordt vertegenwoordigd door Peter Krom (CEO) en Bas Haak (COO), samen hebben zij ruime ervaring in de retail en innovatie. Wij zijn hoofd importeur van TiSTO e-scooters voor Nederland.

 

Samen met onze partners willen we onze e-scooters, die naar de Duitse degelijkheid zijn ontwikkeld, verkopen en onze klanten de beste service bieden. Al onze e-scooters zijn voorzien van een COC-certificaat. Dit betekent dat de e-scooters zijn toegelaten op de Europese markt.

 

Wij helpen jou graag bij het uitzoeken van jouw nieuwe e-scooter. Kom gezellig langs voor een gratis proefrit in Groningen en beleef het rijplezier van een TiSTO e-scooter!

BOEK EEN PROEFRIT
bottom of page